background
 

Nederlandse teksten automatisch analyseren met slimme software.

knowsy is gespecialiseerd in het toepassen van kunstmatige intelligentie voor de Nederlandse taal.

Waarom automatische tekstanalyse?

Het merendeel van communicatie is digitaal. Maar door de grote hoeveelheid wordt het steeds lastiger om dit allemaal door mensen op tijd te verwerken. Door grote technologische vooruitgang kunnen we nu met software een deel hiervan automatisch verwerken. Door software de triviale gegevensverwerking te laten doen, kunnen we ons focussen op belangrijkere inhoud.

knowsy ontwikkelt verschillende slimme componenten met Artificial Intelligence (AI) om dagelijkse gegevensverwerking te ontlasten.

background

Oplossingen voor het vinden van informatie

Meer inzicht in teksten

Door technieken als entiteitsherkenning en part-of-speech tagging kunnen we inzichtelijker maken waar teksten over gaan.

Sneller handelen en efficiënter werken

Door teksten te analyseren kunnen gebruikers van onze intelligente software sneller tot de kern komen en zijn daarom minder tijd kwijt aan het verwerken van documenten.

Gerichter informatie vinden

Door zoekmachines zoals Apache Solr en Elasticsearch uit te breiden met onze componenten maken we het mogelijk om de vindbaarheid van informatie te vergroten en relevantie van zoekresultaten te optimaliseren en te personaliseren. 

Background Image

Oplossingen voor klantcontact en klantanalyse

Conversaties via een chatbot

Om klanten sneller en beter van dienst te kunnen zijn kan het handig zijn om een chatbot in te zetten. Chatbots kunnen niet alleen worden ingezet om vragen te beantwoorden, maar ook bij het begeleiden van diensten of ter vervangingen van een app of formulier. knowsy biedt taaltechnologie voor het maken van slimme Nederlandstalige chatbots.

Klanten beter begrijpen

Door gebruik te maken van sentimentanalyse kunnen e-mails, reviews en sociale media een beter inzicht geven van het sentiment van de klant.

Klanten

Klanten waarmee we hebben mogen werken

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)Raad van de RechtspraakLogius